sâmbătă, 21 aprilie 2012

Review Fond de ten L'Oreal Paris Infaillible

Infaillible make-up este primul fond de ten care rezista la semnele de oboseala si rezista pana la 16 ore.
O nuanta care ramane proaspata si luminoasa timp de 16 ore.
La aplicare, pigmentii formeaza o retea foarte rezistenta si extrem de stabila. Acestia adera la piele, nu se degradeaza si isi pastreaza caracteristicile multe ore.
Astfel, acestia mentin prospetimea si luminozitatea tenului impiedicand aparitia semnelor de oboseala. Tenul este uniform, perfect timp de 16 ore ca si cand ar fi fost proaspat fardat!
In primul rand are un miros superb!Am inceput cu aspectu' asta chiar daca nu conteaza atat de mult,dar pentru mine inseamna deoarece trebuie sa miroasa si fata frumos,cand cineva se apropie de tine sa il coplesesti cu mirosul:)):)):))
Deci folosesc acest fond de ten de multa vreme si sunt foarte multumita de el!Acopera foarte bine toate imperfectiunile de pe fata si se uniformizeaza perfect.Rezista cam 15-16 ore pe ten si e destul de bine.Recomand cu incredere!Se intinde foarte usor pe fata,si nu pare ca si cum ai avea o masca,spre deosebire de celelalte fonduri de ten luate din 38-uri:)).Am avut o experienta neplacuta cu un fond de ten luat dintr-un magazin oarecare,m-am dat cu el pe iar la 2 minute s-a strans pe fata si s-a curatat...de atunci nici ca n-am mai luat:))oricum asta a fost cu cativa ani in urma,si acum il am:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu